O nama

Zanatska radnja FRIGOTERM se bavi proizvodnjom profesionalne rashladne, termičke i neutralne opreme.
U našoj ponudi nudimo dizajnersku izradu, izradu po željama kupca i 3D projektovanje lokala, odnosno kompletno idejno rešenje za Vaš lokal.

   Naša osnovna delatnost je inženjering, proizvodnja i prodaja profesionalne opreme koja se koristi u svim granama ugostiteljstva i trgovine, kao što su : pekare, restorani, pečenjare, poslastičarnice, fast- food objekti, barovi, klubovi, trgovinske radnje, mesare, samoposluge, dragstori, mini marketi i drugi objekti.

    Osnovani smo 2005. godine i od tada negujemo tradiciju uspešne saradnje. Kvalitetom i istrajnim radom uspeli smo da steknemo odnos pun poverenja kod naših kupaca i upravo nas je taj odnos uvrstao medju vodeće kompanije u našoj delatnosti.
Naši proizvodi su atestirani, sigurni i bezbedni za rad. Izrađeni su po Evropskim standardima što garantuje kvalitet  i sigurnu upotrebu proizvoda, koji ispunjavaju uslove za prodaju na Evropskom tržištu. Posedujemo sertifikaciju CE o usaglašenosti proizvoda sa zahtevima evropskih direktiva u pogledu bezbednosti. U mogućnosti smo da nabavimo svu potrebnu prateću opremu za rashladne, termičke i neutralne uređaje.
Dobri poslovni rezultati omogućili su nam da naš poslovni prostor proširimo na 1000 m2 površine, u kojem je smešten proizvodno-servisni pogon i izložbeno-prodajni salon u kojem možete pogledati neke od naših najnovijih proizvoda, koji će Vam jasno pokazati da su kvalitet, profesionalizam i garancija osnove našeg poslovanja.

Posetite naš izložbeno – prodajni Salon na adresi Veljkova br. 114, u Kraljevcima i uverite se zašto je FRIGOTERM Vaš siguran partner!