Serbian Albanian English Russian

O nama

 

   Zanatska radnja FRIGOTERM se bavi proizvodnjom profesionalne rashladne, termičke i neutralne opreme. 
U našoj ponudi nudimo dizajnersku izradu, izradu po željama kupca i 3D projektovanje lokala, odnosno kompletno idejno rešenje za Vaš lokal.

   Naša osnovna delatnost je inženjering, proizvodnja i prodaja profesionalne opreme koja se koristi u svim granama ugostiteljstva i trgovine, kao što su : pekare, restorani, pečenjare, poslastičarnice, fast- food objekti, barovi, klubovi, trgovinske radnje, mesare, samoposluge, dragstori, mini marketi i drugi objekti.

    Osnovani smo 2005. godine i od tada negujemo tradiciju uspešne saradnje. Kvalitetom i istrajnim radom uspeli smo da steknemo odnos pun poverenja kod naših kupaca i upravo nas je taj odnos uvrstao medju vodeće kompanije u našoj delatnosti.
      Naši proizvodi su atestirani, sigurni i bezbedni za rad. Izrađeni su po Evropskim standardima što garantuje kvalitet  i sigurnu upotrebu proizvoda, koji ispunjavaju uslove za prodaju na Evropskom tržištu. Posedujemo sertifikaciju CE o usaglašenosti proizvoda sa zahtevima evropskih direktiva u pogledu bezbednosti. U mogućnosti smo da nabavimo svu potrebnu prateću opremu za rashladne, termičke i neutralne uređaje.
 Dobri poslovni rezultati omogućili su nam da naš poslovni prostor proširimo na 1000 m2 površine, u kojem je smešten proizvodno-servisni pogon i izložbeno-prodajni salon u kojem možete pogledati neke od naših najnovijih proizvoda, koji će Vam jasno pokazati da su kvalitet, profesionalizam i garancija osnove našeg poslovanja.

 

Posetite naš izložbeno - prodajni Salon na adresi Veljkova br. 114, u Kraljevcima i uverite se zašto je FRIGOTERM Vaš siguran partner!

Share

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka